MBO Uitblinker 2017 – Rick de Wijk – Rick in zijn rol waarin hij opkomt voor studenten

Als íemand het mbo op een positieve manier kan vertegenwoordigen en op kan komen voor de rechten van mbo-ers, dan is Rick het wel.
Rick werd vroeger gepest, had een vader die ziek thuis zat, werd bestempeld met ADHD en voelde zich verloren en onbegrepen. Toch ontstond in deze moeilijke periode zijn passie om andere jongeren te helpen. Met bijlessen, door advies te geven. Eigenlijk ontstond uit elke tegenslag ook weer iets moois, waardoor Rick met name levenslessen leerde: geef nooit op en grijp je kansen. Het maakte hem sterker en overtuigd om iets van zijn leven te maken.

In deze video leer je Rick kennen als student, als lobbyist, als slager en als sporter. Maar vooral leer je hem kennen als iemand die scholieren en studenten wil helpen. Dat deed hij al bij JOB en doet hij nog bij de Studentenraad van MBO Amersfoort. Met zijn deelname aan MBO Uitblinker 2017 wil hij straks jouw stem nog beter laten horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *