Bergparty 2017 – Rabobank TV

Al jaren een begrip in het Amersfoortse: De Bergparty, de traditionele opening van het zakenseizoen voor de regio Amersfoort. Op vrijdag 8 september kwam ondernemend Amersfoort bijeen in het Berghotel voor de 14e editie van dit regionale evenement.
Marxman Advocaten B.V.​, ICT Concept B.V.​, Rabobank​, Regardz​ en Berghotel Amersfoort​ zijn gastheer van dit exclusieve regionale netwerkevenement waar de top van ondernemend Amersfoort elkaar in een informele setting ontmoet en waar diverse innovaties worden gepresenteerd. Het thema dit jaar is ‘persoonlijke verbindingen in een digitale samenleving’. De feestelijke netwerkavond wordt omlijst met culinair vermaak en ook voor de nodige muzikale entertainment wordt gezorgd.

Op de hoogte blijven over wat zich afspeelt in Amersfoort en omstreken?

Kijk dan naar Rabobank TV. Een terugkerend en veelzijdig programma met en over mensen uit Amersfoort en omstreken. Nieuws, interviews en achtergronden, gepresenteerd door Arie Lengkeek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *