GALM Dag – Rabobank TV

Stichting Sport & Bewegen Senioren Baarn (SBSB) heeft tot doel het stimuleren van de mogelijkheden voor senioren om te bewegen en te sporten, ook om daarmee hun sociale participatie te bevorderen. Daarom organiseert SBSB in Baarn de GALM-lessen in sportcentrum De Trits. Vandaag waren er op de velden van Baarnse Mixed Hockey Vereniging de jaarlijkse outdoor activiteiten. Acht samengestelde teams streden met knotshockey, voetbal, handbal en slagbal om de dagzege.

Op de hoogte blijven over wat zich afspeelt in Amersfoort en omstreken?

Kijk dan naar Rabobank TV. Een terugkerend en veelzijdig programma met en over mensen uit Amersfoort en omstreken. Nieuws, interviews en achtergronden, gepresenteerd door Frnacis Bazzi en Arie Lengkeek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *