Het Beste Idee van Soest 2017 – Rabobank TV

Op woensdag 11 oktober 2017 vond de verkiezing van het Beste idee van Soest plaats. In een vol De Soester Duinen presenteerden de drie finalisten, ‘Van Bak naar Zak’ van Jan de Vries, Joop Verhoef en Erica Heijkoop, ‘Herenboeren Soest e.o.’ van Jeroen Meeder en Rien Hazeleger en ‘FunkBra’ van Anita Schimmel, hun idee. Met een grote meerderheid van de stemmen werd aan het einde van de avond de winnaar gekozen.

Op de hoogte blijven over wat zich afspeelt in Amersfoort en omstreken?

Kijk dan naar Rabobank TV. Een terugkerend en veelzijdig programma met en over mensen uit Amersfoort en omstreken. Nieuws, interviews en achtergronden, gepresenteerd door Frnacis Bazzi en Arie Lengkeek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *