2e handswinkel De Paardenstal – Rabobank TV

Stichting De Paardenkamp is een begrip als het gaat om de oudedagvoorziening voor paarden en pony’s. De trouwe viervoeters worden vaak gebracht met bijbehorende tuig. Aangezien het een rusthuis is worden de paarden niet meer gezadeld en belandde zadels, dekens, etc. in de opslag van De Paardenkamp. Onlangs is de opslag opgeruimd en hebben de verschillende spullen een mooie plek gekregen in de 2e handswinkel waar iedereen goedkoop zijn benodigde spullen kan halen.

Op de hoogte blijven over wat zich afspeelt in Amersfoort en omstreken?

Kijk dan naar Rabobank TV. Een terugkerend en veelzijdig programma met en over mensen uit Amersfoort en omstreken. Nieuws, interviews en achtergronden, gepresenteerd door Frnacis Bazzi en Arie Lengkeek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *