De week video van Burgemeester Lucas Bolsius week 44

Aandacht in deze weekvideo voor bedrijven die afgelopen tijd diverse vluchtelingen en statushouders hebben geholpen met een leerplek of baan in hun onderneming. Een delegatie van de gemeentes Nijkerk en Amersfoort zal hen binnenkort bedanken voor hun inzet voor deze mensen. Dinsdag is het nationale schoolontbijt en ook burgemeester Lucas Bolsius eet een boterhammetje mee. Fouzia el Yousfi is genomineerd als finalist bij de landelijke wedstrijd Uitvoerder van het Jaar, die gaat over werknemers in het sociaal domein. Ook negen sporters en drie teams hebben een nominatie te pakken en wel voor het Sportgala Amersfoort 2017. Tot slot wordt test met bodycams door politie Amersfoort uitgebreid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *