Weekvideo burgemeester Bolsius – woensdag 8 november 2017

Weg met het hokjesdenken, dat is wat Amersfoort Accepteert beoogd. De drie organisatoren leggen in de weekvideo uit wat dit initiatief gebaseerd op het programma Over De Streep inhoudt. Het nationale schoolontbijt werd door wethouder Houwing en de burgemeester genuttigd aan de Weberstraat dinsdag. De muziektheatervoorstelling Niemandsland over het leven van Piet Mondriaan is te zien in het ICOONtheater zondag. Terwijl Het Mondriaanhuis derde werd bij een Britse verkiezing voor beste Europese bestemming. Tot slot aandacht voor de begroting en gesprekken met scholieren over respect.

De Weekvideo is een wekelijkse videoboodschap waarin burgemeester Lucas Bolsius van de gemeente Amersfoort antwoord geeft op ingestuurde vragen. Ook vertelt hij over actuele onderwerpen of bijzondere ontmoetingen. Vragen, reacties en opmerkingen zijn welkom via burgemeester@amersfoort.nl of via twitter @lucasbolsius.

Alle informatie is ook te vinden via www.amersfoort.nl/weekvideo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *