Veel leren in de praktijk voor studenten van opleidingen gezondheidszorg en welzijn

Lokaal 010 is een jonge en dynamische dagbestedingsgroep voor jong volwassenen met een ernstige verstandelijke meervoudige beperking (EVMB). Deze dagbesteding zit in het gebouw van School voor Gezondheidszorg en School voor Welzijn van MBO Amersfoort en is ontstaan door een samenwerking met Amerpoort.

Studenten leren bij Lokaal 0.10 onder begeleiding omgaan met mensen met een beperking. Hier ontmoeten zij elkaar en leren van elkaar. En cliënten kunnen groeien in het contact met studenten, docenten en mensen in de wijk.  Win-win dus!

Ook een opleiding binnen de richting gezondheidszorg of welzijn volgen? Ga dan naar www.mboamersfoort.nl/opleidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *