Weekvideo burgemeester Bolsius – woensdag 15 november 2017

Deze weekvideo staat in het teken van ondernemen. Het is de week van de ondernemer en daarom wordt de Rode Loperdag, voor nieuwe ondernemers in onze regio, weer gehouden. Zomerondernemer voor een jaar lang is Vincent Vis uit Amersfoort. Hij won afgelopen zomer deze wedstrijd met zijn idee voor het bedrijf SmartCompare. Jongeren die ook willen ondernemen of werk zoeken kunnen nu ook digitaal terecht bij het Jongerenloket, op internet én Facebook. Tot slot nog de oproep om, als u Burgernet volgt én lid bent van een Whatsapp buurtpreventiegroep, de oproepen van Burgernet in de appgroep te gaan delen. En … hoor wie klopt daar kinderen…??

De Weekvideo is een wekelijkse videoboodschap waarin burgemeester Lucas Bolsius van de gemeente Amersfoort antwoord geeft op ingestuurde vragen. Ook vertelt hij over actuele onderwerpen of bijzondere ontmoetingen. Vragen, reacties en opmerkingen zijn welkom via burgemeester@amersfoort.nl of via twitter @lucasbolsius.

Alle informatie is ook te vinden via www.amersfoort.nl/weekvideo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *