OranjeBoom deel 12 van de Belt bouwt

Nieuwbouwproject appartementen De Oranjeboom / Centrum / Amersfoort

Alle bouwnummers zijn inmiddels verkocht.

Aan de Leusderweg 43 in Amersfoort, aan de rand van de stad, stond tot 2002 het markante gebouw van het beroemde café ‘d Oranjeboom, bekend als “de boom in het Leusderkwartier”. Dat was het café van het grote en kleine verhaal aan de tap, de plek waar, tientallen jaren lang, vol concentratie gebiljart en gebridged werd en waar de kandidaten voor het rij-examen met trillende hand hun kopje koffie ledigden, voor het zover was.

De Oranjeboom ligt centraal en op een paar minuten lopen van de historische binnenstad van Amersfoort. Inspirerende winkels, eten & drinken, interieur en design vormen de basis voor lifestyle. Er is altijd iets te beleven. Bestaat er voor jou een betere plek om te wonen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *