Stadhuisplein 1 : 21nov2017 AmersfoortGezien

Op dinsdagavond is het vaak gezellig druk op het stadhuis. Er wordt vergaderd door de Raad, burgers komen inspreken en allerlei initiatieven kunnen op Het Plein aan den volke getoond worden. De Raadsleden krijgen dus ideeën op een presenteerblaadje aangeleverd. Dat er regelmatig erg weinig raadsleden de moeite nemen Het Plein dan te bezoeken is natuurlijk heel bijzonder en een tikje onbeleefd naar je gasten. AmersfoortGezien vindt het daarom leuk om aandacht te geven aan die burgers die de moeite namen speciaal naar het stadhuis te komen met hun verhaal. Dit item is daar een voorbeeld van. Vindt u het mooi en zinnig, stuur het dan vooral door naar uw kennissen, want u weet: Van delen word je rijker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *