Weekvideo burgemeester Bolsius – woensdag 22 november 2017

Vrienden van Rusthof staan centraal deze week. Deze vrijwilligers bemannen elk weekend Het Rustpunt op Rusthof. Daar kan iedereen terecht voor een kop koffie en een luisterend oor. Komende week gaan leerlingen van het Vathorst College op bezoek op het stad en gaan in debat met diverse leden van het college van B en W. De ijsbaan op het Eemplein heeft de KNSB als partner gestrikte opent vrijdag a.s. En wilt u bepalen welke thema’s in de Stemwijzer voor de lokale verkiezingen worden behandeld? Dat kan! Tot slot het nationale zwembadcongres dat twee dagenlang in Amersfoort wordt gehouden.

De Weekvideo is een wekelijkse videoboodschap waarin burgemeester Lucas Bolsius van de gemeente Amersfoort antwoord geeft op ingestuurde vragen. Ook vertelt hij over actuele onderwerpen of bijzondere ontmoetingen. Vragen, reacties en opmerkingen zijn welkom via burgemeester@amersfoort.nl of via twitter @lucasbolsius.

Alle informatie is ook te vinden via www.amersfoort.nl/weekvideo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *